Pravila korištenja

PRAVILA KORIŠTENJA

Korištenjem bilo kojeg dijela posao-inozemstvo.com portala i svih njegovih dijelova i podsiteova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem posao-inozemstvo.com portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio posao-inozemstvo.com portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

POSAO-INOZEMSTVO.COM PORTAL

POSAO-INOZEMSTVO.COM portal posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja posao-inozemstvo.com portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje posao-inozemstvo.com portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

posao-inozemstvo.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

Posao-inozemstvo.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje posao-inozemstvo.com portala koristite na vlastitu odgovornost i posao-inozemstvo.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup posao-inozemstvo.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

Posao-inozemstvo.com portal ne poreduje, ne nudi poslove niti na bilo koji način sudjeluje u zapošljavanju u inozemstvu. Posao-inozemstvo.com portal samo objavljiva oglase oglašivača.

AUTORSKA PRAVA

Posao-inozemstvo.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava posao-inozemstvo.com portala.

Ukoliko smatrate da je posao-inozemstvo.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

posao-inozemstvo.com sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. posao-inozemstvo.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

posao-inozemstvo.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama posao-inozemstvo.com može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na posao-inozemstvo.com portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.