Posao u inozemstvu – Facebook grupe

4583

 

Na društvenim mrežama mogu se pronaći brojne informacije što se tiče posla u inozemstvu. Postoje razne Facebook grupe u kojima zainteresirani pomažu jedni drugima sa savjetima, idejama, prijedlozima…

Donosimo vam neke od tih Facebook grupa koje bi vam mogle biti od pomoći.

Posao u inozemstvu – Facebook

1. Medicinsko osoblje poslovi u Londonu

Na ovoj stranici objavljuju se informacije i poslovi za medicinske sestre, fizioterapeute, radne terapeute i radiologe za posao u bolnicama u Engleskoj, Škotskoj, Irskoj i Njemačkoj. Ukoliko ste jedan od brojnog medicinskog osoblja koje razmišlja o odlasku iz Hrvatske, ovo je zasigurno stranica na kojoj ćete pronaći više informacija o poslovima za medicinare.

2. Posao u Njemackoj

Na ovoj stranici sigurno ćete dobiti sve informacije o ugostiteljskim poslovima u Njemačkoj, jer na stranici ima više od 19,000 fanova koji rado dijele svoja iskustva i savjete. Stranica je namijenjena isključivo kao odskočna daska za sve ugostitelje koji žele raditi u Njemačkoj. Vrijedi pokušati.

3. Idemo u Irsku
Grupa s više od 15 tisuća članova. Grupa za sve sa područja bivše Jugoslavije koji žele više informacija o Irskoj ili pak podijeliti neke informacije s ostatkom grupe. U grupi je mnogo ljudi koji su već otputovali u Irsku, tako da ovdje možete pronaći informacije iz prve ruke. Ovdje ćete saznati kako napisati najbolji CV za traženje posla u Irskoj, pronaći smještaj u Dublinu, Corku ili nekom drugom gradu, ali saznati i baš sve što vam treba kako biste se odlučili za odlazak u Irsku.

4. Idemo u Njemačku
Jedna fan stranica za sve koje zanima život u Njemačkoj. Čak i ako ste već spakirali kofere i otišli u Njemačku, preko ove stranice se možete povezati s ostalim Hrvatima iz vašeg grada, ili pak podijeliti sa svima svoje iskustvo.

I za kraj, i naša web stranica Posao u inozemstvu ima i svoje Facebook izdanje. Obavezno nas lajkajte kako biste bili u toku sa svim obavijestima!