Novi Poslovi u Inozemstvu

3059

Odlučili smo provjeriti nude li se kakvi novi poslovi u inozemstvu na internetskoj stranici MojPosao.net .

novi poslovi u inozemstvu

Našli smo sljedeće:

Lanac frizersko-kozmetičkih salona traži kandidatkinje koje su voljne živjeti i raditi u Njemačkoj te poznaju osnove njemačkog jezika. Traži se frizer, pediker i maniker, a više informacija možete pronaći ovdje.

Rehabilitacijska klinika za mentalno zdravlje u Klagenfurtu, jedna od vodećih u medicinskoj psihijatrijskoj rehabilitaciji u Austriji traži specijalista psihijatrije za funkciju zamjenika direktora. Više informacija pročitajte klikom na stranicu Moj Posao.

Već znamo da su medicinske sestre i tehničari izuzetno traženi u inozemstvu, a ovog puta se hitno traže za stalni radni odnos u klinikama i domovima za starije i nemoćne u Njemačkoj. Informacije možete pronaći ovdje. I Oceal Grupa trenutno traži medicinske sestre i njegovatelje sa diplomom, odrađenim pripravničkim stažom, EU državljanstvom, potvrdom o nekažnjavanju i poznavanjem njemačkog jezika (minimalno B2 razina) za rad u bolnicama i staračkim domovima u Njemačkoj. Očekivana mjesečna neto plaća za oko 200 radnih sati je 2.300 EUR do 2.600 EUR, u plaći je uračunat i smještaj. Intervju s kandidatima održat će se u Zagrebu. Dodatne informacije pronađite ovdje.

I vozači su i dalje traženi, te tako tvrtka iz Bratislave traži čak 100 djelatnika za prijevoz hladnjača C+E kategorijom vozila tj. kamionom s prikolicama prema zapadnim zemljama Europe (Njemačka, Francuska, Nizozemska, Italija, Engleska, Austrija). Uvjete i ostale informacije možete pronaći ovdje.

Ovo je tek mali dio oglasa koji smo pronašli. Ukoliko tražite posao u specifičnoj zemlji, naš prijedlog je da pokušate potragu preširiti i na Facebook. Naime, postoje brojne grupe gdje imigranti pomažu jedni drugima tako da objavljuju sve nove poslove na koje su naišli – na internetu, u novinama ili čak ukoliko su vidjeli oglas na vratima neke trgovine ili kafića. Samo potražite grupe imena ‘Jobs in Dublin’ ili ‘Work in Mainz’ i možda baš nađete ono što vam treba.

Ukoliko trebate pomoć, slobodno nam se obratite. Tu smo za vas.