Jeftini letovi izvan sezone

2173

 

Ukoliko planirate odlazak u inozemstvo, pa makar na kratki izlet, donosimo vam sve povoljne i jeftine letove u idućih nekoliko mjeseci.

jeftini letovi

Jeftini letovi u Belgiju

Početkom studenog (2.11.) iz Pule Ryanairom možete letjeti za Belgiju (Brussels) za samo 20 eura. Riječ je o povratnoj karti, no povratak bi trebao biti 5. studenog. Ukoliko vam je to prekratko, karta do Brusselsa je samo 10 eura, a povratak pronađite nešto što vam najbolje odgovara.
U Brussels Ryanairom možete letjeti i iz Zadra (15.10.-20.10.), no nešto skuplje – 30 eura.

Jeftini letovi u Njemačku

Iz Pule do Frankfurta za samo 25 eura (opet Ryanair). Riječ je o povratnoj karti za razdoblje 20.10. – 3.11. U Njemačku jeftino možete i iz Zadra. Ryanair vas od 21. listopada do 3. studenog vozi za samo 33 eura. Iz Zadra možete i do Frankfurta, za 35 eura. Datumi puta su od 23. listopada do 2. studenog. Za koji euro više (43 eura), možete iz Zadra i do Dusseldorfa, i to od 22. do 27. listopada.

Jeftini letovi u Francusku

Iz Zadra do Pariza i natrag za samo 35 eura? Moguće je, zahvaljujući Ryanairu. Tako jeftinu kartu možete dobiti za putovanje od 18. do 31. listopada. Idealno za medeni mjesec.
Ako pak želite u Marseille, za taj let ćete od 11. do 14. listopada izdvojiti 46 eura.

Jeftini letovi u Veliku Britaniju

Za one koji sanjare o putovanju u London, prilika vam stiže već 18. listopada kad iz Pule možete dobiti povratnu kartu za samo 36 eura. Iz Zadra će vas taj let koštati 57 eura, a iz Splita možete letjeti Wizzairom do Londona za 59 eura u periodu od 15. do 20. listopada.

Jeftini letovi u Švedsku

Ryanair iz Zadra vozi i za Stockholm, a za putovanje od 27. listopada do 3. studenog povratnu kartu ćete platiti samo 52 eura.

Ove cijene se svakodnevno mijenjaju, pa ukoliko vas je nešto zaintrigiralo, ne duljite, već odmah kupite kartu. Možete se obratiti i nama. U najkraćem roku ćemo pronaći najpovoljniji let za destinaciju koju želite posjetiti.