25 Besplatnih Stvari Koje Možete Raditi U Sydneyu *infografika

1623

Prenosimo odličnu infografiku koju nam donose dizajnerska agencija Neomam studio i Cheapflights.

Ako planirate posjetiti Australiju turistički ili možda idete pronaći posao u Sydneyu, ova infografika će vam pokazati sve zabavne stvari koje možete raditi u svoje slobodno vrijeme. Od odličnih izleta u prirodu, sportskih i kulturnih događaja do još mnogo zanimljivih aktivnosti koje možete pogledati u ovoj vrhunskoj infografici.

Sidney je poznat kao jedan od najskupljih gradova na svijetu, ali svejedno se može pronaći puno toga što možete raditi potpuno besplatno. Ne treba vam ništa novca, već samo dobro društvo! Primjerice, posjetite botanički vrt u centru grada koji se proteže na čak 30 hektara. Ako ste ljubitelj prirode, možete posjetiti i drugi najstari nacionalni park na svijetu. To je Royal nacionalni park do kojeg možete doći vlakom. Ako ste pak umjetnički tip, posjetite Muzej moderne umjetnosti koji četvrtkom radi čak do devet sati navečer. U Sidneyu postoji još mnogo muzeja i galerija koji su besplatni za javnost, a veoma su zanimljivi. Svakog dana možete posjetiti i najstariji australski opservatorij. Nećete sigurno požaliti.

Naravno, umjesto da svakog dana lutate po brojnim galerijama i muzejima, možete se malo odmoriti i na plaži. Australska najpoznatija pješčana plaža Bondi Beach će vas sigurno oduševiti, ali tu su i brojne druge plaže gdje možete uživati u suncu i opustiti se. Ova infografika otkrit će vam čak 25 takvih zabavnih aktivnosti. Više nećete moći reći da vam treba hrpa novca da biste se mogli zabaviti u Sidneyu! Izaberite najdražu aktivnost i uživajte. Odmorite malo od posla u Sidneyu, opustite se i upoznajte sve prirodne ljepote predivne Australije. Svakog vikenda jednu aktivnost i nikad vam neće biti dosadno. To vam garantiramo. Ako već živite i radite u Australiji, svakako nam javite ukoliko saznate za još koju zabavnu aktivnost koju možete raditi potpuno besplatno. Rado ćemo je dodati na listu, kako bi i drugi mogli profitirati!